Startsidan  ·   We ♥ it  ·   Twitter  ·   Polyvore

Fotboll ♥ helgen, imorgon

Skrivet:    ·  Sport, Vardag
Min förkyldning har blivit bättre och vi var så få idag på matchen så jag fick hoppa in, det gick super bra kändes nästan som vanligt. Det kan ju ha varit för jag spelade back, vilket var en stor omställning men det funkade. Vi vann desutom matchen med 2-0. Vi har typ 6 fotbollströningar kvar på säsongen och 4 matcher kvar vilket SUGER, jag älskar fotboll och innebandy lika mycekt så det är helt okej men kommer sakna fotbollen jätte mycket.
Resten av helgen har jag legat i soffan och kollat tv eller the vampire diares (har sett 5 avsnitt tror jag) försökt bli frisk vilket jag tror jag jag snart är. Imorgon är det måndag igen tror jag måste skippa träningen för att inte blli förkyld igen. Skoldagen imorgon är helt okej ska nog klara av den. Vi har 10 minuters sovmorgon också woooowwh!
 
Mycket jag gillar i en liten bild. Tysklandslandslag som ju vann VM!, tyskland är bäst ingen protest hela deras läg är bäst! Sedan nummr 21 på spelartröjan vilket är mitt favorit nummer har det av en av våra tröjor. Marco Reus spelartröja, jag tycker Reus är en super bra fotbollspelare och det var super synd att han inte kunde vara med i VM, han är även snygg och spelar i ett bra fotbollslag. Sedan fotbollsplanen och en adidas fotboll, adidas är mitt favorit sport märke. Fotboll är bäst! ♥
slide show
♥ Claudia ♥ 13y/o ♥ Innebandy ♥ Fotbolll ♥ Fota ♥ Shoppa ♥ Resa ♥ Mode ♥ Skönhet ♥

Denna blogg kommer handla om min vardag, foto, sport, skönhet, mode och mycket mer. Hoppas ni stannar♥






Design