Startsidan  ·   We ♥ it  ·   Twitter  ·   Polyvore

Crazy about Teen wolf ♡ tag

Skrivet:    ·  Tags
  1. How did you discover the show? Min kompis tittade på den och hon tyckte den var bra så jag började också kolla på den helt enkelt. Jag ångrar mig inte iallafall. 
  2. Who's your favourite character? STILES STILINSKI gosh, 1 han är snygg (dylan o'brien), 2 han är rolig, 3 han är smart och jag kan fortsätta så länge till. Jag bara älskar Stiles hans sarkasm gör serien så roligt, Stiles gör serien bra!
  3. Who's your least favorite character? Förutom Kate Argent så har har alla jag inte gillat dödt , halft så där på Peter Hale dock. 
  4. Who's your favourite couple/ship? Scallison? Scott och Allison iallfall, dock så går det inte för hon är död vilket jag hatar. Börjad typ gråta när hon dog men aja. JAg tycker iallafall att de är de bästa paret!
  5. Which character would you like to be? Allison, hon har en fin personlighet och är fin samtidigt som hon är välldigt modig och står upp för hennes vänner. Hon är även grym bågskytt.
  6. Your crush? Stiles helt klart, fast även Isaac, Liam, Derek och Scott också är ganska jätte snygga.
  7. If you were like a were wolf would you kill people or be like Scott. Jag skulle deffenitift vara som Scott.
  8. What episode has been the creepiest/scariest for you? Motel California tror jag, tyckte det var läsigt med att alla varulvar höll på att ta självmord och hela motelet var skummt, även Lydias banshee instinkter i de avsnittet var läskigt. Ett av de bättre avsnitten.
  9. What "mystery/problem" has been the best/creepeist? (oni, alpha pack, darach aso.) Jag tycker dash/seriemördar, då de var massor av människor som dog och de försökte lista ut vem det var, på något sätt tycker jag nog de var mest spännande.
  10. What was your first initial thought on the show? Vet faktiskt inte vad min första tanke var, jag vet iallafall att jag inte tyckte teen wolf var så himmla bra i början men jag har verkligen ändrat åsikt. Nu är teen wolf typ min abosoluta favorit serie iallafall. 
  11. What super natural power would you like to have? (were wolf, banshee, kitsune aso.) Jag skulle vilja va en varulv, de är coola, de hör/ser/luktar bra, de kan läka och har coola ögon. Nä varulv skulle vara fränt att vara
  12. Someone you want to come back to the show? Jag skulle verkligen vilja att Allison, Isaac och tvillingarna kommer tillbaka!! Snälla.
  13. Any predictions for the upcoming episodes?  Jag hoppas de blir lika bra och spännande som de säsongerna innan. Jag hoppas även att det kommer en 6 och kanske till och med 7 säsong. Så bra serie ju!
slide show
♥ Claudia ♥ 13y/o ♥ Innebandy ♥ Fotbolll ♥ Fota ♥ Shoppa ♥ Resa ♥ Mode ♥ Skönhet ♥

Denna blogg kommer handla om min vardag, foto, sport, skönhet, mode och mycket mer. Hoppas ni stannar♥






Design